Tagok

Vizsgázott kutyáink BH, BH 2, BH 3, HPO 1, HPO 2, HPO 3

Haladó 1

dr Túri Szilvia és Géza

Kerepesi József és Terka

Dr Barta Gyöngyi:

Figaró és Largo

Kálló Bianka:

 Tappancs és Maszat

Malecz Szilárd és Angie, Szofi,

Indi, Szavanna

 

Czimre József:

Grippen és Blitz

Péntek Tünde:

Mex, Tara és Antrax, Horusz

Barta Sándor: Allie, és Jenny

Csécsei László: Rudi és Bolo

Földvári János:

Cato,Liza és Molly

 

 

Viplak Armand és Eugene

Fórizs Angéla és Toffifee

 

Haladó 2

Tiszteletbeli tagok

Mészáros Noémi,

Orovecz Ferenc:

Kapitány és Ice

Baghi Noémi és Lili, Haley

Tóth Ferenc és Molly

Gyáfrás István és Tesla

Mátrai Kinga és Kapitány

Dr Lévai Erzsébet és Astor

Maleczné Blahó Böbe

és Mamusz, Gracie

dr Lugosi Anna és Janka

Papp Eleonora és Valter, Gordon

dr Bakos Noémi és Ianto

Galambosiné Molnár

Éva és Zira, Alíz

Bakos Péter és Hektor

Oláh Dániel és Kira

Varga Dudás Ágnes és Alf

Seller Gabi és Mázli

Enyedi Zoltán, Sebestyén Andrea és Betyár

Tolnai Kitti, Tolnai Hanna

 és Please

Sike Bogi és Roxy

 

Kezdők

Kósa Nálhi Ágnes és Creed

Kiss Betti és Brunó

Czinege Boglárka és

Marcipán, Csepke

Holló Dorottya és Babi

Mácsai Dzsenifer és Renesmee

Kovács Erna és Lucy

Csicsó Éva és Rusty

Teleki György és Kevin

Vallyon-Horváth Anett és Turbó

Vallyon Viktor és Buster

Beke János és Easy

Gyáfrásné Muhoray Andrea

és Cassie

Keresztes Noémi és Bogyó

Kiss-György Orsolya és Kormányos Dániel és Bobby

Sáriné Papp Erzsébet és Zete

Dr Román Eszter és Archibald

 

 

 

Bernáth József és Bella

Csomós József és Zane

Fodor Judit és Bella

Kalázdi Andrea és Vihar

Porkoláb Kira és Lola

Bujáki Lili ás Zara

Dr Farkas Nóra és Öti

Kiss Dorottya Nikolett és Mona

Rigó Kriszti és Ruby

Márton Magdolna és Marley

Szilágyi Ferenc és Marley

Nagy Szimonetta és Timon

Fodor Judit és Aibell

Erdei Jázmin és Eni

Danyi Károly és Palkó

Horváth Zoltán és Aki

Mészáros Zita és Lukács László és Zsebi

Dr Ladányi Nikolett és Astor

 

Lakatos Péter és Milo

Kacziba Tímea,

Nimród és Niluper

Szél Zsófia és Mikey

Molnár Mónika, Lovas Dorottya és Pindúr

Bárdos Balázs és Atosz

Bakos Bánk és Manó

Dienes Bettina és Kensi

Dr Németh Dávid és

Dr Gál Zsuzsanna és Samu

Barabás Dóra és Rony

Deák Erzsébet és Olaf

Deák Zsolt és Max

Gallyas Tímea és Thor

Szabó Fruzsina és

Német János és Pocak

Tacsi Edit és Bogi

Tóth László és Carlos

Dr Dóra-Tóth Tímea és Chanel

 

Galambosiné Molnár Éva és Zira

Galambosiné Molnár Éva vagyok.

Két boxerem van, egy 9 éves kan, és egy 9 hónapos szuka.

2005-be kezdtem a Czimre kutyaiskolába járni, mert szerettem volna egy engedelmes jól nevelt kutyát.

Hobby kutyás lévén nem voltak nagy terveim, de időközben megfertőződtem, és ahogy láttam a kutyám fejlődését már nem elégedtem meg ennyivel. Próbáltam maximálisan kihozni magamból és a kutyámból amit csak lehet.

A jó kis közösség és az oktató sokat segített benne.

Astor két BH vizsgával rendelkezik.

Zirával 4 hónaposan kezdtük a képzést, és mostanra sikerült elsajátítani az engedelmesség alapjait.

Nagyon szereti az iskolát, imádja a sok kutyát és a feladatokat. Én meg a kihívásokat!

Remélem Sikerül vele is olyan szoros kapcsolatot kialakítani mint Astorral. Szavak nélkül tudunk kommunikálni.

Ez egy leírhatatlan érzés amit addig el sem tudtam képzelni míg nem volt kutyám.

Rám néz és én tudom mit akar, és fordítva.

Most már tudom: Kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes

Papp Nóri és Walter

Sziasztok! 5 hónapos vérbeli bullmasztiff vagyok, a nevem: Walter és gazdámmal Papp Nórival járunk Szajoli otthonunkból Czimre Józsi kutyaiskolájába. Sajnos nem születünk tökéletesnek, én egy kicsit „hebehurgya” vagyok még, és azért járunk a kutyasuliba hogy megtanuljak engedelmesen viselkedni, és hogy elsajátítsam a fajtársaim között a megfelelő szocializációt. Bár mi még csak nagyon kezdők vagyunk, de azt már el kell hogy mondjam hogy egy kiváló csapatot ismertünk meg! Oktatónk-vezetőnk- mentorunk Józsi „óriási koponya”, végtelen türelemmel, nagy tapasztalattal segít kutyának-gazdának minden helyzetben. Következetes tanításával hihetetlen feladatokra vagyunk képesek, bár tudjuk nem lesz könnyű az „út” de mi mindenre készek vagyunk céljaink elérése érdekében és nagyon reméljük kitartással, alázatos munkával méltó tagjai leszünk a kutyaiskolának!

Molnár Mónika, Lovas Dorottya

 és Pindúr

Sziasztok! Az autista nagylányom, Dorottya szeretné nektek bemutatni a kutyusát, aki sokat segít neki a hétköznapi életben, így a legfontosabban is, amire a valóvilágban szükség van. Kommunikáció. „A neve Pindúr. Lakott a Szolnok Városi Állatotthonban. 2016. januárban született. Én vagyok a nagy és okos nővére. Czimre Kutyaiskola vasárnap. Jó lesz! :)"

Péter és Hektor

A nevem Hektor. Én egy 2,5 éves boxer kan vagyok, aki már 1,5 éve jár a gazdájával ebbe a kutya iskolába. Én egy elég domináns alkat vagyok és eleinte azért meg akartam mutatni mindenkinek, hogy ki a kemény, de most már kezd benõni a fejem lágya és nem keménykedek feleslegesen. A célom az, hogy jól tudjak a gazdámmal és a családommal kommunikálni és együtt mûködni és ezáltal egy jó csapatot alkossunk. Amit a suliba igazán szeretek, az az õrzõ-védõ gyakorlat, mert ott megmutathatom, hogy milyen erõs vagyok. Éppen ezért meggyõztem a gazdámat, hogy kezdjük el az IRON DOG-ot, is mert úgy érzem itt is megmutathatom az erõmet, nem csak az õrzõ-védõ tréningen!

Fenyvesi Nóra és Dió, Gesztenye

Fenyvesi Nóra vagyok és a kutyám Dió simaszőrű foxterrier,2016. februárban született. Mióta Dió bekerült a családunkba,senkinek sincs nyugodt 5 perce. Minden egyes szó igaz,amit csak a neten lehet találni a foxterrier jellemzőiről.: Egyszerre bohókás, vidám mókamester és tüzes, eleven ördög. Munkabírása igen nagy. Ha harcra kerül a sor, a végsőkig küzd, a nála erősebbekkel is. Annak ellenére, hogy rendkívül aktív, fegyelmezett és szófogadó. Az eleven ördög korszakát éli jelenleg :) Mindent összegezve imádom az én kis szőrös gyerekemet és soha nem cserélném el másra. A kutyaiskola egy nagyon szuper hely,szuper emberekkel,szuper kutyákkal. A célom Dióval, hogy mindent amit csak lehet elérjek vele,mert tudom, képes rá és ezért mindent meg is teszek.

 

Dr. Lugosi Anna és Janka

Janka vagyok.2013.július 15.-én születtem.A kép 5 hónapos koromban készült.Ha nem ismernétek fel,elárulom,hogy tibeti terrier vagyok.

Nagyon szeretek a kutyaiskolába járni (bár Én még csak óvodás vagyok)

Itt rengeteget lehet játszani,futkározni meg tanulni.

Családom azt szeretné,hogy hebrencsből okos,fegyelmezett, jól nevelt kutyus legyek.

Benji

Benji vagyok, 9 éves kan kutya, Újfundlandi és Golden retriever keveréke. Szerintem játék az élet és mosolygás. Gazdim 8,5 évvel ezelõtt kivitt engem a Czimre kutyaiskolába, ahol megismertem Józsit és jó barátságot kötöttünk. A Gazdim szerint fél éves koromig hebrencs, kiszámíthatatlan, fegyelmezetlen és rosszcsont voltam. Természetesen ez így van, de csakis az õ szemszögébõl nézve. Inkább csak eleven voltam. Ez a kutyaiskola nagyon megtetszett, mert rengeteg új dolgot tanultam, sok új barátot szereztem és már a Gazdim is jó kutyának tart.

Azért kerültem a kutyasuliba, hogy visszamenjek a Gazdimhoz, ha hív, ne ugráljam össze, ha haza jön és ne rángasson pórázon, ha sétálni megyünk (egyébként nem értem, hogy ezekkel mi a baj.) Józsi hamar rájött, hogy Isten adta tehetség vagyok (amivel abszolút egyet értek), ezért sok - sok gyakorlással és kitartással a Czimre kutyaiskola életében elsõként BH - 3 vizsgaszintig jutottunk. Ebben nekem igen nagy érdemem volt és egy picit Józsi is segített. Mindezek után úgy éreztük, hogy határ a csillagos ég, ezért Józsi a HPO - 3 vizsgaanyagot is megtanította nekem. Mivel ezen a vizsgaszinten már nyomkövetést és õrzõ - védõ ágazatot is tanulnom kellett volna, ezért errõl oklevelet nem tudtunk szerezni. (Nem mintha ezekre a feladatokra nem lennék alkalmas.) :D

A megszerzett tudásom szinten tartásáról továbbra is Józsi gondoskodik és most pedig belekóstoltunk az agility - be is. (Szerintem ebben is nagyon tehetséges vagyok.)

Most születtek kölykeim (egy kan, egy szuka) Leila hercegnõtõl, aki egy gyönyörûséges fekete Labrador szuka. A kislány hozzánk került 8 hetesen, az apja mellé, akinek a neve: Lencse. Amint megkapja a kötelezõ védõoltásait, jön velünk a kutyaiskolába. Remélem sokat tanul majd az apjától, de majd Józsi segítségét is kikérjük pár "apró" dologban. Lencse egy nagyon okos és szép kiskutya, tiszta apja!

A kutyaiskolán én büszkélkedhetek a legtöbb kutyabemutatós szerepléssel, amely átlépte a bûvös százast! Ezáltal több ezer gyereknek és felnõttnek okoztam már varázslatosan szép napot azzal, hogy engem simogathattak.

Ha kijönnél a kutyaiskolánkba, akkor könnyen felismersz, mert hosszú szõrû, korom - fekete, csodaszép a bundám, izmosak a végtagjaim és a mellkasom, a tekintetem pedig elbûvölõ. ;-) Természetesen a suliban mindenki imád engem!

Ezzel zárom soraimat. Ha többre is kíváncsi vagy, akkor látogass el hozzánk a Czimre kutyaiskolába vasárnaponként és meggyõzõdhetsz róla, hogy milyen jó itt nekünk…

 

Üdv.: Benji

Enyedi Zoltán, Sebestyén Andrea és Betyár

Nyolc hetesen Besenyszögről kerültem gazdáimhoz, akik már 3 éve türelmesen vártak fiú német juhászra.

Így mire,megszülettem külön elkerített kifutó, duplán hőszigetelt kutyaház várt. No meg csodaszép gyepesített kert. Bár nagyon igyekszem és gyorsan tanulok, a gyep fenntartható szépségét nem tudom garantálni. Már bölcsisként oviba írattak, 3 hónaposan pedig már a kutyasuli illatos pályáját koptatom. Imádom ezeket bulikat, rengeteg hatalmas és diplomás haver van kint, nagyokat játszunk.

Otthon reggel és este is feladatoznak velem, büszkén jelentem én minden nap kétszer megdolgozom a fincsiségekért.

3 hónaposan már bementem a kennelbe és a nyitott ajtó ellenére is csak hívásra jöttem ki, ültem, feküdtem, gazdihoz szaladtam és a sétát is húzás nélkül prezentáltam.

Január végén leszek 4 hónapos, alig várom az új feladatokat.

Nem, vagyok egy elveszett gyerek, így előre szólok többször is be fogok próbálkozni, csak,hogy trenírozzam a gazdikat és Józsit.

Iskolai előmenetelemről és vizsgáimról koromnál fogva csak később tudok beszámolni.

Addig is élvezem a gondtalan életet, gazdáim szeretetét, következetességét.

Igazán jó látni őket, ahogy a heti megfeszített munka után leeresztenek, kikapcsolnak a jó levegõn,a sok kutya között a suliban.

Fórizs Angéla és Tofiffee

Sziasztok! :) Kis Kedvencemmel, Tofiffee-vel 2007. 07. 07. óta járok kutyaiskolába. Tofi nem ápolt rokonszenves kapcsolatot férfi embertársainkkal, amely eléggé kényelmetlenné tette a mindennapos sétáimat. Így kerültem a Czimre Kutyaiskolába. Elsődleges célom volt, hogy nyugodt sétákat tehessek Vele, de a kutyaiskola döbbentett rá, hogy egy kicsi Yorki is sok mindenre képes! Ezútán vált célommá megmutatni az embereknek, hogy nem csak a kézbe, táskába, mutatóba valók ezek az apró csodák. Hanem igen is képesek akár több versenyt megnyerni, német juhászokat maguk mögött hagyni, vizsgák letételére és bemutatókat hősies véghez viteléhez, gyerekek hadának szeretetének "túlélésére". Rögtön az első évben bekerültünk a bemutató csapatba. Hogy izgultam az első alkalommal! :) Azóta már a BH1 engedelmes vizsgát is sikeresen letettük és számos versenyen is részt vettünk. 2011-ben a kedvenc váraljai kutyás táborunk barátságos versenyén 2., majd később 1. helyezést értünk el BH1 szinten. Itt a közönség elég szimpatikusnak talált minket a Tábor Kutyája díj elnyerésére. :) Romániában is megmérettettük magunkat, ahonnan 5. helyezéssel távoztunk. A Kedvenc Kupán 2. és 4. helyen álltunk. Nyuszi Kupán szerzett eredménnyel is büszkélkedhetünk 3. hellyel. Jelenleg Budapesten élünk hármacskán: Párom, Tofi és én. Projekt menedzser asszisztensként dolgozom egy igazi jó csapattal Pesten, ahol mindig szívesen látják Tofit is. Párszor már helyre tette Főnökeimet! ;) Bátran ajánlom bárkinek a Czimre kutyaiskolát, aki egy jó hangulatú csapat tagja szeretne lenni egy szakértő kutyakiképzővel az élén!  Kutyámmal való célomat a legjobb csapattal érhettem el, amiért nagyon hálás vagyok.

 

( A férfiak azóta nyugodtan mernek az utcára kilépni. ;) Bár ha kell bármikor megvéd a kis Görcsöm, melyet a bemutatókon vagy a budapesti tömegközlekedésen láthatnak az "érdeklődők". )

 

Garami Anikó és Dalgó

Sziasztok!

Garami Anikónak hívnak, 20 éve kutyakozmetikusként dolgozom. Mindig is szerettem a munka-sport kutyázást. Dobermannokkal 10 éve foglalkozom, de eddig főleg küllem kiállításokra jártunk.

Jelenleg egy két éves kan kutyám van aki könnyen tanul, de kezdetben nem volt vele könnyű, a kicsit „arcoskodó” viselkedése miatt.

2017. áprilisa óta tartozom ehhez a nagyszerű és péda értékű csapathoz. Ennek eredménye gyors fejlődésünk, mivel már pár hónap múlva az iskola házi versenyén saját kategóriánkban első helyezést értünk el, majd novemberben a BH I.-es vizsgát is letettük.

További terveink között szerepel IPO munkavizsgákon és versenyeken megméretni magunkat. Ez az időtöltés elég jól passzol életvitelembe ugyanis a mozgás, a sport és a természet szeretete lételemem. Mindemellett rendszeresen futok, lovagolok.

 

 

 

Varga Dudás Ágnes és Alf

Egy kiskutya érkezése nem mindig kiszámítható. Pénteken még úgy feküdtem le, hogy nincs kutyám, szombaton este pedig már megvolt Alf, az akkor 3 hónapos amerikai staffordshire terrier, aki aznap este már meglepetten, de igen határozottan ismerkedett új "lakótársaival", 12 cicával.

Első kutyatulajdonosként számos nehézséggel kellett szembesülnöm, nekem pedig fogalmam sem volt, hogy hogyan kezeljem a problémás helyzeteket. Alf egy igen aktív, határozott, dominanciára hajlamos, makacs és akaratos kutya, a "legrosszabb", hogy okos is, ezért szépen lassan rájött arra, hogyan képes manipulálni a gazdit. Megtanulta elkerülni a büntetést vagy szépen nézéssel, vagy a "jajdeszégyellemmagam, hogy rosszat csináltam, hú de rosszul érzem magam már most is" viselkedéssel... Nagy örömét lelte például a macskák hajkurászásában, a bútorok különbözõ részeinek megrágásában, de végül a levezethetetlen mozgás-és ásás igénye, és az egyre sűrűsödő kellemetlen meglepetések vezettek el odáig, hogy szakember segítségét kérjem. Kezdetben egyéni tréningeken vettünk részt, hetente 2 alkalommal, majd szocializációs fejlõdésének érdekében kutya suliba is beiratkoztunk.

Alf most 5 és fél hónapos, az alapvető vezényszavakat -ül, áll, fekszik, hozzám- teljesíti, szocializációját tekintve rengeteget fejlődött. A különböző foglalkozások során mind kutyatársaival, mind az emberekkel szemben barátságos, kevesebb domináns megnyilvánulási formát mutat, velem pedig folyamatosan "kommunikál", tartja a kontaktust. Biztos vagyok benne, hogy a további szocializációval és neveléssel felnőtt korára a társadalomban elfogadottan viselkedő, kulturált kutyává válik.

Sajnos a fajta nagyon rossz hírnévvel rendelkezik, de véleményem szerint, ezt csak az emberi butaságnak és a sajtó szenzációhajhász, alaptalan kijelentéseinek köszönheti. Az amstaff egy csodálatos fajta: intelligens, tanulékony, kitartó, erős, bátor és mindenre képes a gazdájáért. Ez utóbbi tulajdonságát használják ki azok is, akik rossz célra nevelik ebeiket. Sok ember vágyik birtokolni a csodálatos erőt, kitartást és akaratot, de nem mindenki tudja kontrollálni és jóra használni. Következetes nevelést, kiegyensúlyozott embert, folyamatos szellemi és fizikai feladatokat vár el, igénye van a "munkára". Egy ilyen kutya gazdája többszörös felelősséget vállal magára, hiszen egyrészt felel a kutyáért, amit magához vesz, másrészt a fajta sorsáért is, hiszen egy rosszul nevelt kutyával tovább ronthatja a fajta amúgy is rossz hírnevét. Akinek nincs ideje, kedve ilyesmihez, annak nem való egy izomgolyó, aki ráadásul még rendkívül okos is…

Alf egy igazi „arc”, egyéniség. Fáradhatatlan mókamester, játszótárs. Mindig tud újat kitalálni, meglepetést okozni. Öröm nézni, hogy mindent teljes erőbedobással, maximális energiával tesz, más fajtához nem hasonlítható, igazán egyedi bájjal és karakterrel rendelkező barát. Célom, hogy kutyám egy kiegyensúlyozott és teljes életet éljen, engedelmessége, fegyelmezettsége, kitartása és erejének bizonyítása mellett, "rosszcsont, gézengúz bája" is megmaradjon." :-

Írj üzenetet nekünk

czimrejozsef@gmail.com

hívj fel minket

+36 30 212 3205

 

látogass el hozzánk

5000 Szolnok, Tiszaliget vége

(Volt lovaspálya)